Foto Ko van Leeuwen

Reportage- en Bedrijfsfotografie

Intro

Een aantal jaren geleden begonnen als persfotograaf is Ko van Leeuwen steeds breder gaan werken. De afgelopen jaren zijn er al enkele projecten voor bedrijfsklanten gedaan, nu is het moment om dat verder uit te bouwen. Kennis en ervaring door het werken in zeer verschillende omgevingen maakt
 

Foto-Missie

De missie van Ko van Leeuwen is om op een betaalbare manier bedrijven te voorzien van beeldmateriaal waarmee men het bedrijf kan promoten. Meedenken met de klant is daarbij het motto. Van restaurant tot bouwplaats, in smoking of werklaarzen, Foto Ko van Leeuwen kan het realiseren.
 

Diensten en Portfolio

Foto Ko van Leeuwen doet bedrijfsfotografie, 360-graden panorama’s en bedrijfsvideo’s. Op deze nieuwe website kunt u onder het kopje Diensten die verschillende soorten van fotografie vinden. Onder het kopje Portfolio vind u beelden die voor een aantal klanten zijn gemaakt.

Voor het realiseren is er een aantal camera’s en lenzen beschikbaar. Van normale reportagecamera’s tot speciale panorama- en/of timelapsecamera’s.
 

Vrij werk en Beeldbank

Foto Ko van Leeuwen maakt veel vrij werk. Dit komt beschikbaar in de Beeldbank en op de speciale website wandfoto.nl. Hier worden kwaliteitsfoto’s aangeboden als wandversiering op dibond, hout, xposer, canvas of gewoon ingelijst.